Sälj din blogg

Om du bloggar med oss kan du när som helst välja att sälja din blogg till oss. Om du tittar på första sidan av administrationspanel så hittar du alltid det pris som vi är villig att betala för din blogg vid det givna tillfället. Bredvid detta hittar du en “sälj nu” knapp. Det pris som vi erbjuder dig är oftast lägre än det pris du skulle kunna få om du tar dig tid och hittar rätt köpare på den öppna marknaden. Fördelen med att sälja din blogg till oss är att du kan göra det när som helst och få dina pengar snabbt. Om du använder ett eget domännamn så ingår detta alltid i det köpepris vi föreslår. Priset kan variera från några hundringar till många tiotusentals kronor.

Hur värderar vi din blogg

pengarVi värderar din blogg utifrån den information vi har tillgänglig. Eftersom vi i de flesta fall inte kan veta exakt hur mycket din webbsida tjänar så kan vi inte ta hänsyn till detta utan att du skickar in extra information. Se nedan under att be oss omvärdera din blogg.

Vi värderar därför först och främst din blogg efter följande kriterier:

  • Bloggens ämne.
  • Bloggens trafik
  • Trafikens ursprung och kvalité
  • Mängden material som har postats till bloggen
  • Kvalitén på dina texter
  • Bloggens sökmotorposition
  • Inkommande länkar till bloggen

Be oss omvärdera din blogg

Du kan när som helst skicka ett meddelande och be oss omvärdera din blogg. Om du vill att vi skall göra detta måste du tala om varför du tycker vi skall omvärdera din blogg och förse oss med ytterligare information som styrker din argumentation. Det kan t.ex. vara så att din blogg tjänar mycket mer pengar än vi tror eller att den har andra dolda värden. Du måste ge oss en saklig argumentation till varför du tycker priset skall höjas. Att bara säga att du tycker den är värd mer eller att du har jobbat så hårt på den kommer inte få oss att omvärdera din blogg.

Sälj din blogg som inte är en del av vår tjänst

Vi letar alltid efter nya bloggar och webbsidor att köpa. Vi är villig att köpa de flesta svenska webbsidor om priset är det rätta. Har du en blogg som du har tröttnat på eller som du inte längre vill ha. Låt inte bloggen dö utan sälj den istället till oss. På det sättet får du en slant och den webbsida som du har jobbat så hårt med får ett andra liv på webben. Använd formuläret här nedan för att kontakta oss för att se vilket pris vi kan erbjuda för din webbsida.