Varför Bloggspace

varfor-bloggspaceDu kanske undrar varför du skall välja just bloggspace.se istället för någon av de många andra Svenska webbsidor som erbjuder dig att blogga grattis. Svaret på den frågan är mycket enkelt. Du skall välja bloggspace.se för att vi erbjuder en bättre service som gör det lättare för dig att bli framgångsrik. Här nedan kan du läsa om varför vi ger dig större chans att lyckas än våra konkurrenter.

Vi ger dig tillgång till en fullständig installation av WordPress

Andra webbsidor som ger dig en gratis blogg använder WordPress Network för att erbjuda denna tjänst. Detta innebär att du bara kan använda de teman och plugins som värden har valt att ge dig tillgång till. Om du vill använda något annat måste du be dem installera det och ofta säger de nej. Hos oss har du en helt egen WordPress installation där du kan installera de funktioner du vill ha utan att behöva be någon annan om lov. Vi begränsar inte vilka funktioner du kan använda.

Varje användare får en fristående webbsida

Vi använder oss inte av WordPress Network (tidigare MU) utan ger varje användare en helt fristående installation av WordPress som använder sina egna filer och sin egen databas. Du kan inte påverka vad som händer med en annan användares blogg och de kan inte påverka din. Om en blogg blir hackad så påverkar det bara den bloggen och inte alla andra bloggare.

Vi förstår SEO

De flesta värdar lägger väldigt lite energi på att skapa en tjänst som gör det lätt att nå toppen av Google. Vi tar alltid detta i beaktande och ser till att alla tjänster vi erbjuder är designade för att göra det så lätt som möjligt att nå framgång.

Vi godkänner varje ansökan manuellt

De flesta värdar har automatiserat processen för att sätta upp nya bloggar. Detta gör att det registreras mycket spam bloggar och bloggar med tveksamt innehåll. Vi undviker detta problem genom att manuellt granska alla ansökningar och regelbundet granska de sajter vi hostar. Detta garanterar att din blogg aldrig delar utrymme med tveksamma webbsidor.

Vi hjälper dig

Vi finns alltid här för att ge råd när du behöver det.

Vi finns här för att du skall kunna tjäna pengar

Vårt primära mål är att hjälpa så många som möjligt lära sig hur man tjänar pengar på webben. Du kan när som helst be oss ta en titt på din sida och se hur vi tror att du skulle kunna tjäna mer pengar.

Ansök om en blogg!